Adatvédelmi nyilatkozat

1. Adatkezelő
Az adatkezelő személye: HEADONIST Hungary Kft.
Teljes neve: HEADONIST Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhelye: 1082 Budapest, Kisfaludy u. 40. fsz. 2
Cégjegyzékszáma: Fővárosi Törvényszék 01-09-282690
Adószáma: 25568011-1-42
Honlap címe: http://headonist.hu
E-mail címe: headonist@headonist.hu
Telefonszáma: +36 70 518 1871
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-107867/2016.

1.1. A Szolgáltató az adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek a legteljesebb mértékben eleget téve az alábbiak szerint kezeli.

A Szolgáltató magára nézve kötelező erővel ismeri el az adatkezeléssel kapcsolatosan rendelkező alábbi jogszabályokat és ajánlásokat:

– az 1998. évi VI. törvény – Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során (Strasbourg 1981. január 28.),
– 2001. évi CVIII. Törvény – Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről, továbbá
– 2003. évi C. Törvény – Az elektronikus hírközlésről
– 2011. évi CXII. törvény – Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
– az “Online Privacy Alliance” ajánlásait.

1.2. A Szolgáltató elkötelezett Felhasználói és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A Szolgáltató a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

1.3. A weboldalon a személyes adatok megadása minden esetben önkéntes. Az időpontkérés elvégzésével Felhasználó a jelen adatvédelmi szabályzatot elfogadja, valamint hozzájárul, hogy az általa megadott adatait Szolgáltató a szolgáltatás jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa, kezelje és felhasználja. A Felhasználó feltétlen felelősséget vállal azért, hogy a regisztrációt önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában hajtotta végre.

1.4. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ektv.) 13/A. § (3) bekezdése.
A kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, telefonszám.

1.5. Az adatkezelés időtartama: Szolgáltató az adatokat egy webes rendszerben a jogosultság fennállásáig kezeli. Felhasználó kifejezett kérésére az összes adatot Szolgáltató töröl a rendszerből.

1.6. Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy Szolgáltató a rendszer hatékony működésének érdekében, statisztikai, illetve információs céllal a kezelt adatokat összekapcsolja. Felhasználó tudomásul veszi, hogy hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Szolgáltató elektronikus levelezéssel vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz útján küldhessen neki elektronikus hirdetést.

1.7. A Felhasználó nem járul hozzá adatai nyilvánossá tételéhez. Felhasználó az adatai kezeléséről, annak módjáról, tartalmáról, idejéről, helyéről, bármely az adatkezeléssel összefüggő tevékenységről bármikor tájékoztatást kérhet.

1.8. Felhasználó a jelen hozzájárulást bármikor visszavonhatja. A hozzájárulás visszavonásával a Felhasználó adatai Szolgáltató adatbázisából törlésre kerülnek.

1.9. Hozzájárulás visszavonását az alábbi e-mail címen kell Felhasználónak kérnie: headonist@headonist.hu. Szolgáltató a személyes adatot törli, ha az érintett kéri, az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte.

Budapest, 2016.06.01