Pöltl Bence - Haj és szakállvágás - HEADONIST2MEN

A frizurád a stílusod.
Ne bízd akárkire!

Foglalj időpontot online vagy hívj a 06 30 455 5164-es számon!

A HEADONIST2MEN nem csak egy fodrászat.

“A hedonizmus az a filozófia, mely szerint az örömök elérése a legfontosabb dolog az életben. A hedonista arra törekszik, hogy a lehető legtöbb élvezetet érje el a lehető legkevesebb fájdalom mellett”

Hiszünk abban, hogy a hajvágás művészet, amelyet, ha profi szinten és szívvel-lélekkel művelünk, akkor a végeredménnyel valóban élvezetet tudunk okozni vendégeinknek. Bármilyen férfi frizurát meg tudunk csinálni. Csak álmodd meg, hozd el fényképen, és hamarosan már a tükörbe látod viszont!

Hitvallásunk, hogy a teljes nálunk töltött idő élvezetes legyen számodra, ezért létrehoztuk a HEADONIST élményt, amely garancia a tökéletes és teljes körű elégedettségre!

MIÉRT VÁLASZD A HEADONIST2MEN SZALONT?

Kényelmesen és egyszerűen foglalhatsz akár online is

Szalonunkba másodpercek alatt akár a telefonodról is tudsz a weboldalunkon online időpontot foglalni, bármikor, amikor neked kényelmes. Nem kell megvárnod a nyitvatartási időt, hogy hívhasd a 06 30 455 5164-es számunkat, mert a bejelentkezést akár szombat este 11-kor is el tudod intézni. Miután kiválasztottad a naptárunkban a megfelelő napot és egy szabad időpontot, néhány adat megadása után már le is tudtad a bejelentkezést.

Az időpontodról emlékezető e-mailt is küldünk neked, sőt ráadásként 1 nappal előtte még egyszer figyelmezetünk e-mailben, így tényleg nincsen más dolgod, mint meglátogatni minket.

Már a belépéstől kezdve maximális figyelmet kapsz

Amint megérkezel hozzánk, mi azonnal szeretetteljesen és mosolyogva fogadunk és megkérdezzük tőled, hogy kérsz-e esetleg egy italt? Szolgáltatásunk része ugyanis bármilyen welcome drink, legyen az ásványvíz, kávé vagy tea.

Alapesetben nem kell várakozod, hiszen időpontra jöttél, de ha esetleg az előző vendég néhány perccel túlcsúszott volna, azt a rövid időt is maximális komfortban tudod eltölteni.
Használd a wifi-nket és pörgesd át a leveleidet, vagy nézd meg mi történt facebook-on.

A hajvágás egy rövid felméréssel kezdődik

Kezelésünk egy kellemes hajmosással indul, amelyet kényelmesen, a lábadat kinyújtva tudsz teljesen a jelenbe megérkezve megélni, csak vigyázz mert olyan nyugtató hatású lesz, hogy el ne aludj közben!

Ezután helyet foglalsz a kényelmes hajvágószékbe és egy rövid beszélgetést folytatunk arról, hogy pontosan milyen hajat is szeretnél. Profi fodrászaink ezután tippekkel és tanácsokkal is ellátnak, annak érdekében, hogy a maximumot tudd kihozni a hajtípusodból és részletesen elmondják, hogy milyen technikával varázsolják újjá frizurádat.

Tökéletes kivitelezés, prémium termékekkel

Megmutatod egy fotón, hogy milyen hajat néztél ki magadnak és 30-50 percen belül a tükörbe látod viszont a frizurát. Nálunk nem egy 5 perces darálás vagy az aznapi 100 beeső vendég között, hanem kiemelt figyelmet és jó társaságot is kapsz fodrászaink személyében.

Kizárólag a magas minőségükről közismert JOICO termékekkel dolgozunk, hajvágó eszközeink pedig a legjobbak a piacon. A frizurád elkészítése közben a legapróbb részletekre is odafigyelünk, és ha szeretnéd, előtte-utána fotót is készítünk, hogy még inkább érzékelhesd az átalakulásodat.

Végre tényleg olyan frizurád lesz, mint amilyet szerettél volna!

Belepillantasz a tükörbe és most már hátulról is szemügyre veszed az új frizurádat. „Vééééégreee! Hátul is pont olyan lett, amit szerettem volna. Tökéletes a hosszúsága, és ez a vágás hihetetlenül jól áll!” Jó érzés fog el, mert sokkal jobban érzed magad, mint amikor bejöttél.

Tippeket is kapsz hogy hogyan tudod otthon is így beállítani a frizurád, illetve lehetőséged van az ehhez szükséges termékeket is, megvásárolni tőlünk. Legközelebb pedig szívesen jössz majd vissza hozzánk, mert minden alkalommal ugyanazt a minőséget tapasztalod meg, az egész szalonban töltött idő pedig egy élvezet, kikapcsolódás számodra.

ÁRAINK

FÉRFI

  • HAJMOSÁS + VÁGÁS + FINISHELÉS 4.300 Ft

    A feltüntetett árak bruttó árak, így tartalmazzák az ÁFÁ-t.

  • HAJ + SZAKÁLLVÁGÁS 5.800 Ft

    A feltüntetett árak bruttó árak, így tartalmazzák az ÁFÁ-t.

  • GYERMEK HAJVÁGÁS 3.500 Ft

    A feltüntetett árak bruttó árak, így tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Vendégeink ezért járnak vissza hozzánk

Megkérdeztünk néhány vendégünket, hogy miért cserélték le fodrászaikat a HEADONIST-ra

"Az tetszik a legjobban a HEADONIST-ban, hogy több, mint egy sima fodrászat. Nem csak a szakmai minőségre, hanem az ott töltött idő minőségére is figyelnek: modern a berendezés, kényelmesen várhatok, mindig megkínálnak hűtött italokkal."​
Domán Zsolt
"Szuper a szalon, jó helyen van, kedvesek és profik a fodrászok. Jövök legközelebb is :)"
Szigeti Dániel
"Profi munka, kedves emberek. A legjobb fodrászat, ahol eddig jártam! :)"
Koleszár Patrik

munkáiM

Néhány ízelítő azokból a frizurákból, amelyek Bencénél készültek.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Bármilyen férfi frizurát a hozzá illő szakállal, vagy anélkül is meg tudunk csinálni. Csak hozd be képen, és 1 órán belül már a tükörben látod viszont!

szalonunkat a corvin NEGYEDNÉL találod

BKV-val megközelítve, a 4 / 6-os villamos, vagy a 3-as metró Corvin negyed megállójánál.

JELENTKEZZ BE BENCÉHEZ HAJVÁGÁSRA MÉG MA!

Ha közbe jön valami, kérlek időben szólj! Szolgáltatásunk színvonalának megőrzése érdekében, lemondás esetén, aki legkésőbb előző nap nem jelzi ezt nekünk telefonon, és nem tud eljönni, annak kénytelenek vagyunk felszámolni a szolgáltatás árának 50%-át. Köszönjük a megértést!